GP Αμερικής 2013: Άλλη μία, η 8η pole position για τον Vettel

17 Νοε 2013

Ο Sebastian Vettel πήρε την 8η pole position για φέτος, στην τελευταία του προσπάθεια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Mark Webber έδειχνε πως θα διατηρούσε την πρώτη θέση. Πίσω τους οι διαφορές ήταν μεγάλες.
   Στο Q2 ο Felipe Massa δεν τα πήγε καθόλου καλά. Ο Jenson Button παραπονέθηκε πολλές φορές για το κράτημα της McLaren και δεν μπόρεσε να πετύχει αξιόλογο χρόνο. Η πιο μεγάλη έκπληξη όμως ήταν η επίδοση του Nico Rosberg που τον έθεσε εκτός της συνέχειας.
   Αντίθετα, πολύ εντυπωσιακός ο Bottas πήρε την πρόκριση, ενώ εκπληκτικός ήταν και ο Nico Hulkenberg. Στο Q3, οι Red Bull έδειξαν τις δυνάμεις τους. Εκτός ρυθμού ήταν ο Lewis Hamilton που δεν κατάφερε να περάσει τη Sauber του Hulkenberg και έμεινε πέμπτος. Παρόμοιο ρυθμό είχε και ο F. Alonso που θα εκκινήσει από την έκτη θέση.
   Ο Sergio Perez θα εκκινήσει απόψε από την έβδομη θέση. Ηρωική προσπάθεια έκανε ο Heikki Kovalainen που τερμάτισε τη διαδικασία στην όγδοη θέση. Ο Bottas συμβιβάστηκε με την ένατη θέση και την πρώτη δεκάδα έκλεισε ο E. Guttierez.

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News