GP ΗΠΑ: Πότε θα σταματήσει το σερί του Vettel;

18 Νοε 2013

Ο Sebastian Vettel συνεχίζει να γράφει ιστορία κατακτώντας στο GP ΗΠΑ τη 12η φετινή του νίκη και 8η συνεχόμενη. Ο πρωταθλητής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ουδέποτε ενοχλήθηκε από τον δεύτερο πιλότο.
   Το μονοθέσιο της Red Bull ήταν και πάλι το καλύτερο. Εξαιρετικό αγώνα έκανε ο Romain Grosjean, ο οποίος με μια εμφάνιση υψηλής κλάσης έφερε το μονοθέσιο της Lotus στη 2η θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Mark Webber με την άλλη Red Bull και ακολούθησαν οι Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Nico Hulkenberg, Sergio Perez, Valtteri Bottas, Nico Rosberg και Jenson Button.
   Δεν είχε ακόμα συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος όταν η Force India του Adrian Sutil βρέθηκε στις μπαριέρες, ύστερα από επαφή με άλλο μονοθέσιο. Οι αγωνοδίκες έβγαλαν το αυτοκίνητο ασφαλείας, για να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο μονοθέσιο.
   Με την επανεκκίνηση ο Sebastian Vettel απομακρύνθηκε με καταιγιστικό ρυθμό στην πρώτη θέση. Ο Grosjean προσπάθησε να τον ακολουθήσει ενώ για την 3η θέση οι Hamilton και Webber είχαν εμπλακεί στη δική τους μάχη.




Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News