Ο καιρός αύριο: Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές το πρωί

8 Φεβ 2014

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές το πρωί στη Δυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη με σταδιακή όμως βελτίωση, περιμένουμε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
   Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φτάνει τους 21 βαθμούς.
   Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Δείτε παρακάτω (κάτω από όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog) 24 ώρες το 24ωρο την πρόγνωση καιρού στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! Πηγή: meteo.gr.

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News