Ο καιρός αύριο: Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές αρχικά στη Δυτική Ελλάδα

25 Μαρ 2014

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές αρχικά στη Δυτική Ελλάδα, όπου θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες, και σταδιακά στη Βόρεια Ελλάδα και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014.
   Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με παροδικές μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού να φτάνει τους 22 βαθμούς.
   Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους έως μέτριους. Δείτε παρακάτω (κάτω από όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog) 24 ώρες το 24ωρο την πρόγνωση καιρού στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! Πηγή: meteo.gr.

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News