«Σφαίρες» στον Άρειο Πάγο

12 Μαΐ 2014

Φάκελος με τρία φυσίγγια των 7,62 από πολεμικό όπλο, τύπου καλάσνικοφ, έφθασε το πρωί της Δευτέρας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
   Η επιστολή περιείχε και ένα απειλητικό χειρόγραφο σημείωμα με λατινικούς χαρακτήρες το οποίο ανέφερε: «Όποιος πήρε μέρος σ’ αυτή τη βρωμιά, υπουργός, εισαγγελέας, ανακριτής, έχει 15 μέρες να επανορθώσει, διαφορετικά σε 20 μήνες αυτά θα έρθουν αθόρυβα κι από μακριά».
   Ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από το προσωπικό του Αρείου Πάγου, που κάλεσε τους πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι και ερεύνησαν το περιεχόμενό του. Στα στοιχεία αποστολέα υπήρχε μόνο η λέξη «Αλεπουδέλης» (είναι το πραγματικό επώνυμο του Οδυσσέα Ελύτη), ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
   Ανακοίνωση για το περιστατικό αυτό εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, με την οποία "καταγγέλλει τον παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Καταδικάζουμε την αστεία προβοκάτσια με τον απειλητικό φάκελο στον Άρειο Πάγο. Διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν σταματά η ραγδαία εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής".
(Πηγή: ΑΝΤ1)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News