Ο καιρός αύριο: Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις

7 Μαΐ 2014

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν κατά τόπους δίνοντας σποραδικές καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας και της Βόρειας Θεσσαλίας, περιμένουμε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014. Παράλληλα θα διατηρηθούν οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στο Αιγαίο και στην Κρήτη, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Δείτε παρακάτω (κάτω από όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog) 24 ώρες το 24ωρο την πρόγνωση καιρού στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! Πηγή: meteo.gr.

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News