Ανασχηματισμός: Με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και το… γούρι του Σαμαρά

4 Ιουν 2014

«Κλείδωσε» όπως όλα δείχνουν ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης με πιθανότερη μέρα ανακοίνωσης την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.
   Γούρι φαίνεται πως το έχει ο Αντώνης Σαμαράς, να «φρεσκάρει» το κυβερνητικό σχήμα ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.
   Ο πρωθυπουργός σβήνει και γράφει ονόματα δίπλα από τα χαρτοφυλάκια, όμως φαίνεται πως έχει καταλήξει στα περισσότερα ονόματα και πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα του Αγίου Πνεύματος θα αρχίσουν και τα τηλεφωνήματα στους νέους υπουργούς.
   Κομβικό πρόσωπο στο νέο κυβερνητικό παζλ φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, με τα σενάρια για την μετακίνησή του από το υπουργείο Οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδος να φουντώνουν μέρα με τη μέρα, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως η παραμονή του στο υπουργείο ή όχι είναι απόφαση αποκλειστικά του πρωθυπουργού.
   Πάντως το αυριανό ραντεβού του Γιώργου Προβόπουλου με τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να του παραδώσει την Ετήσια Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής, εντείνει τη σεναριολογία περί αποχώρησής του από τη διοίκηση της ΤτΕ και να παραδίδει να «κλειδιά» στον Γιάννη Στουρνάρα.
   Σαμαράς και Βενιζέλος θα έχουν σήμερα τετ α τετ σε δείπνο που θα παραθέσει η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στο πλαίσιο των «Ποσειδωνίων».
(Πηγή: antenna.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News