Έκλεισε το deal Vodafone - HOL

22 Αυγ 2014

Στο 91,2% ανέρχεται το ποσοστό της Vodafone στη Hellas Online μετά τη συμφωνία με Intracom και World Equities Investments για το 72,7% έναντι 72,7 εκατ. Δεσμεύεται για νέες επενδύσεις. Προς συγχώνευση οι δύο εταιρίες. Τι δηλώνουν Κ. Κόκκαλης, Γ. Περσιάνης. Ράλι 20% για τη HOL.
   Σε συμφωνία με τις Intracom Group και World Equities Investments για την απόκτηση του 72,7% της Hellas Online ήλθε η Vodafone, και το τίμημα ανέρχεται στα 72,7 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες που είχε μεταδώσει στα τέλη Ιουλίου το Euro2day.gr.
   Μετά τη συμφωνία, η οποία μένει να εγκριθεί και από τις ρυθμιστικές αρχές, η Vodafone θα ελέγχει το 91,2% της Hellas Online, καθώς κατέχει ήδη το 18,43% αυτής. Η συμφωνία που ανακοινώθηκε αποτελεί και το πρώτο βήμα για τη συγχώνευση των Vodafone και HOL. Με βάση πληροφορίες, η Vodafone αναμένεται να προχωρήσει σε δημόσια πρόταση για την εξαγορά του 100% της εταιρίας, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει σε απορρόφησή της.
   Σημειώνεται ότι νωρίτερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών έθεσε τη μετοχή της HOL σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης. Εν συνεχεία, μετά τις ανακοινώσεις, η μετοχή επέστρεψε στο ταμπλό καθώς αποφασίστηκε η άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης. Ο τίτλος ενισχύεται αυτήν την ώρα  σε ποσοστό 19,95% στο 0,505 ευρώ.
(Πηγή: euro2day.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News