Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Bianchi

8 Οκτ 2014

Πάνω από 48 ώρες έχουν περάσει από το τρομακτικό ατύχημα του Jules Bianchi και η δίψα του κόσμου να πάρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δεν έχει κορεστεί από τις ελάχιστες επίσημες ανακοινώσεις.
   Η νεότερη εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Οκτωβρίου από την οικογένεια του Bianchi και διανεμήθηκε μέσω της Marussia.

Η ανακοίνωση
Yokkaichi, Ιαπωνία
& Οκτωβρίου 2014, 23:00 τοπική ώρα/17:00 ώρα Ελλάδας

Η ακόλουθη δήλωση παρέχεται από την οικογένεια του Jules Bianchi, σε συνδυασμό με το Mie General Medical Center, και διανέμεται για λογαριασμό τους από τη Marussia F1 Team.
«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης για τον Jules από όλο τον κόσμο έχουν υπάρξει πηγή μεγάλης ανακούφισης για εμάς. Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας.
Ο Jules παραμένει στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Mie General Medical Center στο Yokkaichi. Έχει υποστεί διάχυτη εγκεφαλική βλάβη και είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Οι επαγγελματίες της υγείας στο νοσοκομείο τού παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία και φροντίδα και είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουν κάνει για τον Jules μετά το ατύχημά του.
Είμαστε επίσης ευγνώμονες για την παρουσία του καθηγητή Gerard Salliant, Προέδρου της Ιατρικής Επιτροπής της FIA, και του καθηγητή Alessandro Frati, νευροχειρουργού του Πανεπιστημίου της Ρώμης, που ταξίδεψαν στην Ιαπωνία κατόπιν αιτήματος της Scuderia Ferrari.
Έφτασαν στο νοσοκομείο σήμερα και συναντήθηκαν με το ιατρικό προσωπικό που έχει την ευθύνη για τη θεραπεία του Jules, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για την κλινική του κατάσταση ώστε να μπορέσουν να συμβουλεύσουν την οικογένεια. Οι καθηγητές Salliant και Frati αναγνωρίζουν την εξαιρετική φροντίδα που παρέχεται από το Mie General Medical Center και θέλουν να ευχαριστήσουν τους Ιάπωνες συναδέλφους τους.
Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να κουράρει τον Jules και περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις θα παρέχονται κατά περίπτωση».
(Πηγή: msfree.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News