TUV Hellas: Πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση Μεταφορικής Εταιρίας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 390012012

19 Νοε 2014

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποίησε την πρώτη Πανελλήνια Πιστοποίηση Μεταφορικής Εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 39001:2012, απονέμοντας  διαπιστευμένη πιστοποίηση στην εταιρία Διεθνών Μεταφορών ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΡΑΝΣ ΕΠΕ, για το Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας της εταιρίας.
   Το Σύστημα Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει η ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΡΑΝΣ ΕΠΕ εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των κινδύνων στην οδική μεταφορά, καθώς και στην εφαρμογή της Πολιτικής και των διαδικασιών Οδικής Ασφάλειας, με σκοπό την εξάλειψη κάθε είδους Οδικού συμβάντος που θα αφορούσε είτε το προσωπικό της εταιρίας, είτε τους λοιπούς χρήστες του δρόμου που επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της.
   Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Οδικής Ασφάλειας που εφαρμόζει, η εταιρία ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΡΑΝΣ ΕΠΕ αποδεικνύει τη δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας. Παράλληλα, η εταιρία ενισχύει την ποιοτική λειτουργία της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001 για την διαχείριση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
(Πηγή: sete.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News