Τσίπρας και Βαρουφάκης αναζητούν συμμάχους στην Ευρώπη

1 Φεβ 2015

Μία σειρά από επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους ξεκινά από σήμερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης από το Παρίσι. Την Τετάρτη η συνάντηση Τσίπρα - Ολάντ στη Γαλλία, με σκοπό την από κοινού λύση στο πρόβλημα της Ευρωπαϊκής λιτότητας.
   Έναν πραγματικό μαραθώνιο επαφών ξεκινούν στην Ευρώπη τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, σε μια προσπάθεια ώστε να εξευρεθεί λύση για την ελληνική υπόθεση αλλά και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης σε όλη την Ευρωπαϊκή οικονομία.
   Τη Δευτέρα, ο υπουργός Οικονομικών θα επισκεφθεί το Λονδίνο, όπου μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών αρμόδιο επί θεμάτων Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, θα συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών της Βρετανίας, Τζορτζ Όσμπορν, με στόχο την έναρξη στενής συνεργασίας των δύο χωρών όσον αφορά θέματα κοινού ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.
   Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα επισκεφθεί τη Ρώμη, όπου θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Πιερ Κάρλο Παντοάν.

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News