Η επανασύσταση της ΜΟΜΑ σε 3 μήνες από τώρα σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο

5 Μαρ 2015

Σε συνέντευξη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στον Ρ/Σ ALPHA RADIO 98,9 FM και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό έγινε γνωστό το χρονοδιάγραμμα επανασύστασης της ΜΟΜΑ.
   «Σε τρεις μήνες ξεκινάμε.» δήλωσε ο υπουργός και συνέχισε: «Εγώ βάζω χρονοδιαγράμματα. Οφείλω να πω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο οργανισμός εκείνος του δημοσίου ο οποίος λειτουργεί, αρκεί να του δώσεις συγκεκριμένες οδηγίες και να βάλεις χρονοδιαγράμματα.
   Έχουμε πει, σε έξι μήνες ανοίγει η πρώτη ΜΟΜΑ. Ποια είναι η πρώτη ΜΟΜΑ; Η πρώτη ΜΟΜΑ είναι το Μηχανικό που βρίσκεται στο Λουτράκι και το οποίο έχει τεράστιες δυνατότητες. Θα εμπλουτιστεί με νέα μηχανήματα και θα λειτουργεί ως εξής:
   Λέει, παραδείγματος χάρη, ο Δήμος Βερύκιος, ένας δρόμος στην Αμοργό. Θα φέρει εκεί οχήματα, ένα αρματαγωγό. Στο αρματαγωγό μέσα θα υπάρχει μπροστά ένα μηχάνημα των τεθωρακισμένων με ερπύστριες που θα ανοίγει το δρόμο. Από πίσω θα στρώνει το δρόμο ένας οδοστρωτήρας και από πίσω θα υπάρχει μηχάνημα το οποίο, πιστεύω ότι θα βρούμε μέσα στις επόμενες μέρες, το οποίο θα στρώνει άσφαλτο. Αυτό σημαίνει ότι ένας δρόμος δύο χιλιομέτρων μπορεί να ανοίξει μέσα σε μία μέρα. Αυτά είναι έργα.».
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News