H Samsung σταματάει την διάθεση φωτογραφικών μηχανών στην Ελλάδα

7 Μαρ 2015

Σημαντικές και δυσάρεστες οι εξελίξεις από το φωτογραφικό τμήμα της Samsung Electronics Hellas, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pttl gr σταματάει η εισαγωγή φωτογραφικών μηχανών στην χώρα μας.
   Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Samsung "παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, διαπίστωσε πώς οι καταναλωτές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το smartphone τους για να απαθανατίσουν -τη στιγμή-".
   Με βάση λοιπόν αυτή την φιλοσοφία η εταιρεία αποφάσισε να σταματήσει σταδιακά τη διάθεσή compact και mirrorless φωτογραφικών μηχανών στην χώρα μας (θα συνεχίζεται ωστόσο η διάθεση των smartphones - φωτογραφικών μηχανών, όπως η Samsung K ZOOM και η Galaxy Camera).
   Προς το παρόν οι φωτογραφικές μηχανές Samsung θα βρίσκονται διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων.
   Επιπλέον οι πληροφορίες του pttl gr αναφέρουν ότι η εγγύηση των φωτογραφικών μηχανών που θα αγοραστούν ή έχουν αγοραστεί συνεχίζει να ισχύει για δύο χρόνια, όπως προκαθορίζεται με την αγορά τους.
   Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τις φωτογραφικές κάμερες Samsung, οι καταναλωτές μπορούν να καλούν στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-19:00) και Σάββατο (09:00-15:00) στο 80111 7267864 από σταθερό με αστική χρέωση και στο 210 6897691 από κινητό.
   Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να βλέπουμε μία τόσο αξιόλογη εταιρεία να εγκαταλείπει τις προσπάθειες της για να προωθήσει τις φωτογραφικές της μηχανές στην χώρα μας, όσες από τις οποίες είδαμε από κοντά και δοκιμάσαμε μας άφησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
(Πηγή: www.pttl.gr)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News