Π. Καμμένος: Να απαντήσει ο Βενιζέλος μέσα στη βουλή το ποιος έφερε την ανθρωπιστική κρίση

12 Μαΐ 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας): [...] Να απαντήσει εδώ σε αυτήν την Αίθουσα (ο Βενιζέλος): Ποιος έφερε την ανθρωπιστική κρίση; Ποιανού πολιτική έφερε και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ανθρωπιστική κρίση; Η πολιτική την οποία στήριξε ο κ. Βενιζέλος και εν συνεχεία ο κ. Σαμαράς:


   Η πολιτική της ύφεσης, της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική που οδήγησε στη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό, η πολιτική που, αντί να βοηθήσει στη μείωση του ελλείμματος, βοήθησε στο να ξεφύγει το έλλειμμα. Η πολιτική που, αντί να βοηθήσει στη μείωση του χρέους, τριπλασίασε και τετραπλασίασε το χρέος. Η πολιτική που οδήγησε στην ανεργία το 70% των νέων Ελλήνων.
   Η πολιτική που έκλεισε τις επιχειρήσεις. Η πολιτική που εξαθλίωσε τα εργασιακά δικαιώματα. Η πολιτική που διέλυσε μισθούς και συντάξεις. Η πολιτική η οποία ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές αποφάσισε να αλλάξει. Και θα αλλάξει αυτή η πολιτική, είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κυρίαρχο κράτος! [...] (Βουλή 18.3.2015)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News