Πώς θα γίνει η αναβάθμιση σε Windows 10: Ποια προγράμματα θα χαθούν - σε ποια θα γίνει αυτόματα η εκ νέου εγκατάστασή τους

11 Ιουν 2015

Η δυνατότητα αναβάθμισης μιας συσκευής ενέχει παράγοντες πέραν των προδιαγραφών του συστήματος.


   Αυτές περιλαμβάνουν υποστήριξη με προγράμματα οδήγησης και λογισμικό, συμβατότητα των εφαρμογών και υποστήριξη των δυνατοτήτων, ανεξάρτητα από το κατά πόσον η συσκευή πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές συστήματος για τα Windows 10.
   Εάν ο υπολογιστής ή το tablet σας διαθέτει προς το παρόν Windows 7 SP1 ή Windows 8.1 Update, μπορείτε να ελέγξετε εάν πληροί τις απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας το «Έλεγχος του υπολογιστή μου» στην εφαρμογή Get Windows 10.
   Οι εφαρμογές, τα αρχεία και οι ρυθμίσεις θα μετεγκατασταθούν στο πλαίσιο της αναβάθμισης, ωστόσο κάποιες εφαρμογές ή ρυθμίσεις είναι πιθανόν να μην μετεγκατασταθούν.
   Για εφαρμογές προστασίας από ιούς και από κακόβουλο λογισμικό, κατά την αναβάθμιση τα Windows θα ελέγξουν εάν η συνδρομή σας για την εφαρμογή προστασίας από ιούς ή από κακόβουλο λογισμικό είναι σε ισχύ. Τα Windows θα καταργήσουν την εγκατάσταση της εφαρμογής σας, διατηρώντας τις ρυθμίσεις σας. Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, τα Windows θα εγκαταστήσουν την τελευταία διαθέσιμη έκδοση με τις ρυθμίσεις που ίσχυαν πριν από την αναβάθμιση. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει, η αναβάθμιση θα ενεργοποιήσει το Windows Defender.
   Κάποιες εφαρμογές που προέρχονται από τον κατασκευαστή σας ενδέχεται να αφαιρεθούν πριν από την αναβάθμιση.
   Για ορισμένες εφαρμογές τρίτων, η εφαρμογή «Get Windows 10» θα διερευνήσει για συμβατότητα των εφαρμογών. Εάν υπάρχει γνωστό ζήτημα το οποίο θα εμποδίσει την αναβάθμιση, θα ειδοποιηθείτε για τη λίστα εφαρμογών με γνωστά ζητήματα. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε και οι εφαρμογές θα αφαιρεθούν από το σύστημα πριν από την αναβάθμιση. Βεβαιωθείτε να αντιγράψετε τη λίστα προτού αποδεχθείτε την αφαίρεση της εφαρμογής.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News