Αλέξης Τσίπρας: Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα νικήσουμε

4 Ιουλ 2015

Μήνυμα αισιοδοξίας και δημοκρατίας στους πολίτες έστειλε ο πρωθυπουργός από την μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του «ΌΧΙ» λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.


   Μόλις πήρε τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον ελληνικό λαό την Κυριακή να επιστρέψει τα τελεσίγραφα και να πει ένα μεγάλο και περήφανο «ΟΧΙ».
   «Ο ελληνικός λαός έχει πολλές φορές στην ιστορία του αποδείξει ότι ξέρει να επιστρέφει τα τελεσίγραφα. Τα τελεσίγραφα ενίοτε επιστρέφονται. Οι πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία αυτού του τόπου αυτού του λαού ήταν σελίδες τόλμης και αρετής.
   Σας καλώ να ξαναγράψουμε μαζί ιστορικές στιγμές ανάτασης και ελευθερίας. Σας καλώ την Κυριακή να πείτε ξανά ένα μεγάλο και περήφανο ΟΧΙ στα τελεσίγραφα. Να γυρίσετε την πλάτη σε αυτούς που σας τρομοκρατούν καθημερινά» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
   Επιπλέον ζήτησε από τη Δευτέρα να μην υπάρξει διχασμός και ο λαός να εργαστεί μαζί για να φτιάξει την Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια καταστροφής.
   «Και τη Δευτέρα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της λαϊκής διαδικασίας που κάποιοι φοβούνταν και δεν ήθελαν να συμβεί, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να πούμε ένα απόλυτο όχι και στον διχασμό. Από Δευτέρα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Μαζί θα δουλέψουμε για να φτιάξουμε μία Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια καταστροφής» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
   «Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θα νικήσουμε. Κανείς αυτό δεν μπορεί να το κρύψει. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Εμείς και εσείς και όλοι μας έχουμε και αρετή και τόλμη. Ό,τι και να γίνει είμαστε και θα είμαστε οι νικητές. Οι εκβιασμοί και οι απειλές ηττήθηκαν. Το ΟΧΙ θα γράψει ιστορία. Ο λαός μας θα προχωρήσει. Η Ελλάδα στην Ευρώπη της αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News