Αποκαλύψεις - σοκ: Συνομιλία στελέχους ΣΥΡΙΖΑ με μέλος των Πυρήνων

10 Νοε 2015

Επικοινωνία καταδικασμένου ηγετικού μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" που βρίσκεται στις φυλακές με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που παρέδωσε στην Εισαγγελία.


   Σύμφωνα με όσα μετέδωσε οι τηλεοπτικοί σταθμοί MEGA και ΣΚΑΪ, που επικαλούνται απόρρητα έγγραφα του Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου του 2015, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με το μέλος των "Πυρήνων της Φωτιάς" του λέει "θα τα δούμε όλα, θα τα δούμε νομοθετικά, Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα".
   Το έγκλειστο μέλος των "Πυρήνων"του ανταπαντά πως "τίποτα δεν κάνατε ακόμα" ενώ σε άλλη συνομιλία που καταγράφτηκε μερικές μέρες αργότερα, το στέλεχος της Κουμουνδούρου έκανε λόγο για "υπερυπουργό" -αναφερόμενος εμμέσως στον Γ. Πανούση- και τονίζοντας πως αποτελεί "εμπόδιο".
   "Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο 'υπερυπουργός', και αυτός δεν είναι δικός μας", φέρεται να είπε με το μέλος των "Πυρήνων" να απαντάει "καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει βόμβα", σχετικά με το περιστατικό του 2009. Σε άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των "Πυρήνων" φωνάζει προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ "Μας κοροϊδέψατε ρε. Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε".
   Μετά τις αποκαλύψεις, στον κ. Πανούση απάντησε το βράδυ της Δευτέρας η κυβερνητική εκπρόσωπος λέγοντας πως "θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει" και πως "αντ’ αυτού μοιράζει 'διαλόγους' στα μέσα ενημέρωσης".
   Απάντηση όμως -δεδομένου ότι η αποκάλυψη εμπλέκει στελέχη του- έδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι οι κατηγορίες του κ. Πανούση ότι η Κουμουνδούρου συνδέεται με την τρομοκρατία είναι "αστείες" και ως τέτοιες θα αντιμετωπιστούν.
Πηγή: CNN.gr
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News