Παρουσίαση: Το νέο iPad mini αξίας 359 ευρώ

29 Δεκ 2012

   Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές για την εταιρία Apple. Οι τιμές των προϊόντων της στην Ελλάδα είναι οι μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Άλλωστε, οι Έλληνες στερούνται από πολλά, για να φιγουράρουν με ένα iPad, iPhone ή Mac. Ολόκληρες επιδοτήσεις καταλήγουν εκεί, οπότε ας δούμε το τελευταίο επίτευγμα.
   Η περίπτωση ενός οικονομικού iPad, που δε στερείται κοινωνικού αντίκτυπου, μοιάζει σωτήρια για όσους το επιθυμούν. Η βασική έκδοση του iPad mini κοστίζει 359 ευρώ, δηλαδή 150 λιγότερα από το «μεγάλο». Δεν υστερεί πολύ συγκριτικά με το μεγάλο, ωστόσο τα εργοστάσια της εταιρίας στην Κίνα σίγουρα θα επέβαλαν νέο εργασιακό καθεστώς.
   Οθόνη 7,9 ιντσών, χαμηλό βάρος που ξεπερνάει οριακά τα 300 γραμμάρια, και πάχος στα 7,2 χιλιοστά. Φορά ένα λειτουργικό iOS 6, επεξεργαστή Dual-core στα 1 GHz, μνήμη 16, 32 και 64 GB, RAM στα 512 MB, 1024×768 pixels, κάμερα       στα 1,2 MPixel (μπροστά) και 5 MPixel με LED φλας (πίσω). Πλήρως φορητό στη συνδεσιμότητα με Wi - Fi, A - GPS, Bluetooth, είσοδος ήχου 3,5 χιλ. και αυτονομία 10 ωρών.
   Η ομάδα των Unboxholics κάνουν την παρουσίαση, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι εξαιρετικά οικονομικότερες επιλογές με android λειτουργικό, μπορούν να σας καλύψουν άνετα. Μη ξοδεύετε ένα ολόκληρο μισθό, σε υποκατάστατα με φιγούρα και στυλ. Κάντε έξυπνες αγορές για value for money επιλογές.

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News