Sony Xperia Z5

11 Νοε 2015

Με το Xperia Z5 μπορείτε να αποτυπώνετε τις στιγμές της ζωής σας που δίνουν τις καλύτερες ευκαιρίες για φωτογραφίες - πριν γίνουν για πάντα παρελθόν. Χάρη στην υβριδική αυτόματη εστίαση, το καλύτερο κινητό με κάμερα έως τώρα έχει κορυφαίες επιδόσεις ταχύτητας και ακρίβειας.


   Σε συνδυασμό με τα 23 megapixel και το πανίσχυρο ζουμ εικόνας 5x, το Xperia Z5 μπορεί να αποτυπώσει ακόμα και τις πιο φευγαλέες στιγμές. Με αστραφτερή καθαρότητα. Με την πρώτη προσπάθεια. Η καλύτερη τεχνολογία της Sony για συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε ένα κινητό με κάμερα. Με το Xperia Z5, η μαγεία της νύχτας δεν χάνεται. Εξοπλίζεται με τη νέα γενιά αισθητήρων εικόνας της Sony για να μπορείτε να αποτυπώνετε πανέμορφες νυχτερινές σκηνές όπως τις βλέπετε. Χωρίς το συνηθισμένο θόρυβο ή θάμπωμα.
   Το Xperia Z5 φέρνει στα χέρια σας μια σχεδιαστική διαφορετικότητα, την οποία μπορείτε να αισθανθείτε. Μεταλλικό πλαίσιο με χάραξη ακριβείας. Στρωτές και απλές γραμμές. Αμμοβολισμένο γυαλί στην πίσω πλευρά, διακριτικό στην όψη και ταυτόχρονα δροσερό στην αφή.
   Χάρη στην αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη σχεδίαση, δεν χρειάζεστε εναλλακτικές ημερομηνίες (για την πιθανότητα βροχόπτωσης) στο πρόγραμμά σας. Επίσης, μια πτώση στο νεροχύτη ή ένα ατύχημα με το ποτό σας είναι πράγματα που συμβαίνουν κάποτε. Το Xperia Z5 διαθέτει την κορυφαία αδιάβροχη σχεδίαση της Sony και αξιολόγηση IP68. Επειδή δεν θα πρέπει να αφήσετε λίγο νερό να χαλάσει την ημέρα σας.
   Το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Xperia Z5 εξοπλίζεται με τον καινούργιο μας ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Το κουμπί είναι έξυπνα τοποθετημένο στην πλαϊνή όψη του τηλεφώνου, για να μπορείτε να το πιάνετε και να το ξεκλειδώνετε με ασφάλεια με μία μόνο κίνηση.
   Με το Xperia Z5 έχετε πρωτοποριακή αυτονομία μπαταρίας μέχρι και για δύο ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Μπορείτε να ακούσετε περισσότερη μουσική, να μιλήσετε ατελείωτα και να μείνετε έξω περισσότερο, χωρίς να ανησυχείτε. Όταν κάποια στιγμή χρειαστείτε επιπλέον ενέργεια, το Xperia Z5 διαθέτει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης και σας εξασφαλίζει ενέργεια για μια ολόκληρη μέρα μέσα σε μόνο 45 λεπτά.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News