Κλήση από το αυτοκίνητο προς τον ιδιοκτήτη του, για να του πει πως ξέχασε το παράθυρο ανοιχτό!

23 Δεκ 2015

Την ώρα της σύσκεψης χτυπάει το κινητό τηλέφωνο και στην οθόνη εμφανίζεται «Το αυτοκίνητό μου». Πράγματι, η κλήση έχει γίνει από το αυτοκίνητο προς τον ιδιοκτήτη του για να του πει ότι χτυπάει ο συναγερμός γιατί το δεξί πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου είναι ανοιχτό και προτείνει στον κάτοχό του να δώσει εντολή μέσω του κινητού τηλεφώνου για να το κλείσει.


   Αφού διευθετήθηκε το θέμα, το αυτοκίνητο την επόμενη μέρα το πρωί έχοντας γνώση της ατζέντας του ιδιοκτήτη του ότι πριν από το επαγγελματικό ραντεβού θα πάει εκείνος τα παιδιά στο σχολείο, έχει ενημερωθεί για τον καιρό, και επειδή κάνει πολύ κρύο έχει ενεργοποιήσει λίγο πιο πριν το καλοριφέρ του αυτοκινήτου, ώστε όταν επιβιβαστούν σε αυτό οι επιβάτες η θερμοκρασία να είναι σε σωστά επίπεδα.
   Αυτός είναι ο νέος κόσμος του Internet of Things, που περικλείει κάθε οικονομικό τομέα και βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όπως λέγεται χαρακτηριστικά, από τις εταιρείες εντάσεως κεφαλαίου περνάμε στη φάση των εταιρειών εντάσεως τεχνολογίας.
Πηγή: Ναυτεμπορική
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News