Αποκαλύφθηκε η νέα Ferrari για το επερχόμενο πρωτάθλημα Formula One

20 Φεβ 2016

Παρουσιάστηκε στην έδρα της Ferrari στο Μαρανέλο το νέο μονοθέσιο της Ferrari με κωδικό SF16-H. Μ’ αυτό οι κόκκινοι θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα του 2016 και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο από τη Mercedes.


   Για την Ιταλική ομάδα θα οδηγούν φέτος όπως και πέρυσι οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen. Το μονοθέσιο θα φέρει υβριδική μηχανή Ferrari και ελαστικά Pirelli. Εντυπωσιάζει η αλλαγή στα χρώματα με το άσπρο να έχει μεγαλύτερη παρουσία.
   Ενισχυμένη είναι και η παρουσία της Alfa Romeo. Οι κόκκινοι πέρυσι είχαν πάρει 3 νίκες με το Vettel σε Μαλαισία, Ουγγαρία και Σιγκαπούρη και αυτές ήταν οι μοναδικές φορές που έχασαν οι Mercedes μέσα στο 2015. Φέτος στόχος της Ιταλικής ομάδας είναι να διεκδικήσουν περισσότερες νίκες και συνεχή παρουσία στο βάθρο.
   Όσον αφορά στο νέο μονοθέσιο αυτό φέρει μια σειρά από καινοτομίες και αλλαγές όπως εντελώς διαφορετική διάταξη στα επιμέρους τμήματα της υβριδικής μηχανής, ανάρτηση με ράβδους ώσης εμπρός (pushrod), και αισθητά μικρότερο ρύγχος από τον προκάτοχό του.
   Επιπλέον τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα βρίσκονται πιο χαμηλά ενώ το πίσω μέρος στενεύει εντυπωσιακά στο τελείωμά του πράγμα που καταδεικνύει πόσο στενό είναι αντίστοιχα  το περίβλημα του κιβωτίου ταχυτήτων.
Πηγή: newsauto.gr

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News