Μυστηριώδες μπιφτέκι περιέχει το hamburger που προσφέρει η Air Koryo στη Β. Κορέα

20 Φεβ 2016

Η Skytrax την κατατάσσει ως τη χειρότερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, και πρόκειται για τον εθνικό αερομεταφορέα Air Koryo.


   Αν και η εταιρία έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, όπως νέα αεροσκάφη, νέες επιλογές ψυχαγωγίας εν πτήσει, έξυπνες νέες στολές για τις συνοδούς, ακόμα και business class.
   Είναι όλα μέρος της προσπάθειας του "ηγέτη" Κιμ Γιονγκ-ουν να ενισχύσει την τουριστική εικόνα της χώρας, παρά τα όσα όλοι γνωρίζουμε για τις συνθήκες διαβίωσης στη χώρα. Για παράδειγμα οι τουρίστες μπορούν να δουν 100.000 παιδιά να κάνουν συγχρονισμένο χορό. Είναι αυτό αποτέλεσμα θέλησης ή υποχρέωσης;
   Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως η εταιρία προωθεί αεροσκάφη σοβιετικού τύπου και τεχνολογίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Bloomberg, με την Air Koryo να απέκτησε πρόσφατα δύο ρωσικής κατασκευής Tupolev Tu-204s για διεθνή δρομολόγια, αλλά και άλλα όπως ένα Mil Mi-17 ελικόπτερο μεταφορών για τουριστικούς λόγους.
   Ωστόσο, μεγάλο μυστήριο παραμένει το τι περίεχει το φαγητό, καθώς το πιο πολυφωτογραφημένο συστατικό ενός ταξιδιού με την Air Koryo παραμένει το περίφημο "μυστήριο κρέας" burger.
   "Το μπιφτέκι έχει αρχίσει εδώ και τόσα χρόνια, όλοι διασκεδάζουν με αυτό», αναφέρει ο Chui σύμφωνα με το Bloomberg, ο οποίος έχει φάει τουλάχιστον 10 από αυτά. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας αρνούνται πεισματικά να απαντήσουν στο τι περιέχει. Θα θέλατε να ταξιδέψετε εκεί;
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News