Mercedes W07 το νέο μονοθέσιο των πρωταθλητών!

22 Φεβ 2016

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το μονοθέσιο του 2016 με το οποίο η ομάδα θα υπερασπιστεί τους τίτλους της σε οδηγούς και κατασκευαστές.


   Η νέα W07 είναι το 7ο μονοθέσιο που κατασκευάζει η Mercedes από τη στιγμή που επέστρεψε το 2010 ως κατασκευαστής σασί στη F1.
   Καθότι σήμερα ξεκινούν οι δοκιμές εξέλιξης στην πίστα του Μοντμελό στη Βαρκελώνη οι ασημί έχουν προγραμματίσει να κάνουν αποκαλυπτήρια με μαύρο σεντόνι οι Hamilton και Rosberg στο pit lane. Παραταύτα σήμερα αποφάσισαν να δώσουν εικόνες από το νέο τους μονοθέσιο παίζοντας το παιχνίδι της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο.
   Ήδη το νέο μονοθέσιο έχει ολοκληρώσει το shakedown την Παρασκευή στο πλαίσιο κινηματογράφησης που έγινε στην πίστα του Σίλβερστον στην Αγγλία.
   Ο επικεφαλής του σχετικού τμήματος Andy Cowell αναφερόμενος στους κανονισμούς και τους περιορισμούς που αυτοί θέτουν είπε: «Οι 32 αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε είναι αρκετές. Ψάξαμε σε όλους τους τομείς που εκτιμούσαμε πως μπορεί να επιδέχονται βελτιώσεις. Φέτος έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε 5 υβριδικές μηχανές αντί για 4 πέρυσι. Αυτό φαινομενικά μας βοηθά αφού σε κάθε μηχανή αναλογούν λιγότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα. Όμως εμείς δεν αλλάξαμε όρια κάθε υβριδική μηχανή πρέπει ν’ αντέχει 5 αγώνες. Θεωρητικά λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε 4 μόνο μηχανές για τους 20 αγώνες και θα έχουμε μια για τον τελευταίο. Αυτό μας δίνει περιθώρια ευελιξίας ώστε ν’ αντιδράσουμε αν έχουμε κάποιο πρόβλημα αξιοπιστίας».
Πηγή: newsauto.gr
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News