Γ. Παπανδρέου: Ας μην έκανε την στατιστική απάτη ο κ. Καραμανλής

21 Απρ 2016

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Ιστορίες" και μίλησε με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη το βράδυ της Τρίτης.


   Στη συνέντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε από την περίφημη φράση "λεφτά υπάρχουν" λίγο πριν τις εκλογές του 2009. Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως μιλούσε με βάση τους επίσημους αριθμούς για την οικονομία που έδινε η κυβέρνηση Καραμανλή.
   "Ας μην έκανε την στατιστική απάτη ο κ. Καραμανλής, ας μας έλεγε ποια ήταν τα πραγματικά νούμερα, ας μας έλεγε και ο κ. Προβόπουλος ότι το 2008, του είπαν στο ΔΝΤ ότι το χρέος θα πήγαινε πιθανώς μέχρι και 800%." σημείωσε.
   Σε ό, τι αφορά την επίμαχη φράση είπε πως ορισμένοι γκεμπελικά πέρασαν στο λαό πως μιλούσε για παροχές. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η τοποθέτησή του ήταν: "Λεφτά υπάρχουν εάν. Το εάν το απέκρυψαν. Γιατί το απέκρυψαν; Διότι ουσιαστικά έλεγα για όλα τα αρνητικά, τα κατεστημένα, τις δυσκολίες που είχε η χώρα μας και θα έπρεπε να αλλάξουν. Γιατί έλεγα ακριβώς. Και αν θέλετε δες τε τους λόγους μου".
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News