Συνεργασία Social Mind και Olympian Bay Hotel στα Social Media

21 Απρ 2016

Η Social Mind, εταιρεία digital marketing, on line επικοινωνίας και web & mobile development, ανέλαβε την υποστήριξη του Olympian Bay Hotel στα social media.


   Συγκεκριμένα, η Social Mind ανέλαβε την υποστήριξη, προώθηση και διαχείριση περιεχομένου για τους εταιρικούς λογαριασμούς του Olympian Bay Hotel στο Facebook και στο Instagram. H στρατηγική που θα ακολουθηθεί στα social media θα προσανατολίζεται στο να αναδείξει το νέο ανακαινισμένο και υπό νέα διεύθυνση ξενοδοχείο ως μια ιδανική επιλογή για όσους επιλέξουν να περάσουν τις διακοπές τους στις ακτές της Πιερίας, δίπλα στους πρόποδες του Όλυμπου.


   Το Olympian Bay είναι ένα συγκρότημα ξενοδοχείου και bungalows, τεσσάρων αστέρων, δίπλα σε μια εξαιρετική παραλία με ξανθή αμμουδιά και κρυστάλλινη θάλασσα, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Αναπτύσσεται μέσα με καταπράσινους κήπους, κάτω από τον Όλυμπο και προσφέρει υπηρεσίες ενός άριστα οργανωμένου Resort, με έμφαση στην ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες. Έναρξη σεζόν 22 Απριλίου 2016.




Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η Social Mind δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital Marketing, της Online επικοινωνίας και του Web & Mobile Development, με εξειδίκευση στα Loyalty App. Ασχολείται με την επικοινωνία στα Social Media, την online διαφήμιση και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών (Websites, E-shops, Mobile Apps, κτλ.).


   Στόχος της Social Mind είναι να σχεδιάζει και να υλοποιεί στρατηγικές, οι οποίες αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης και τη διάδρασή της με τους καταναλωτές. Περισσότερες πληροφορίες στο socialmind.gr.

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News