Ο Βενιζέλος μάλλον δεν ενημέρωσε σωστά τον πρόεδρο

24 Σεπ 2011

   Βγαίνοντας και τελειώνοντας τη συζήτηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, ο αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, για την βαθιά κρίση που βιώνει η χώρα, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως εθνική κρίση που βρίσκεται μέσα στα συμφραζόμενα μιας πανευρωπαϊκής κρίσης.

   Ποια είναι η κατάσταση που παρουσίασε; «Ο κόσμος -και δικαίως- νομίζει ότι η κρίση είναι αυτή που ζούμε, δηλαδή η περικοπή μισθών, συντάξεων, εισοδημάτων, η μείωση των προοπτικών που έχουν τα νέα παιδιά. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι η κρίση. Αυτό είναι μια προσπάθεια, πολύ σκληρή, που κάνουμε να προστατευθούμε και να αποφύγουμε την κρίση. Γιατί η κρίση θα είναι η Αργεντινή του 2000, δηλαδή η πλήρης διάλυση της οικονομίας, των θεσμών, του κοινωνικού ιστού και της παραγωγικής βάσης της χώρας.», δήλωσε.
   Δηλαδή σύμφωνα με το Βενιζέλο, αλλά και γενικότερα όλη την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Έλληνες αυτή τη στιγμή κάνει μια προσπάθεια που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο αύριο, με υποχώρηση της κρίσης και επανάκτηση του βιοτικού βίου. Αλήθεια, για ποια χώρα ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος τον Πρόεδρο;
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News