Οι χημικές ουρές των αεροπλάνων (Chemtrails)

11 Δεκ 2011

   Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει τις ουρές των αεριωθούμενων αεροπλάνων. Από τη μια πλευρά υποστηρίζεται πως οι ουρές αυτές προέρχονται από τα αέρια που εκτοξεύονται μέσω της εξάτμισης των αεριωθούμενων τα οποία ψύχονται ακαριαία σε πάγο στη χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος και στη συνέχεια εξατμίζονται δημιουργώντας τις χαρακτηριστικές λευκές ουρές των αεριωθούμενων.

   Από την άλλη πλευρά, οι λευκές αυτές ουρές, ή διαφορετικά οι «χημικές ουρές» (chemtrails) όπως ονομάζονται, που εκτοξεύονται από τις εξατμίσεις όλων των ειδών αεροπλάνων, είναι διαφορετικές από τις κοινές άσπρες ουρές. Και αυτό διότι γίνονται πιο πυκνές, πιο παχιές, απλώνονται στον ουρανό και σχηματίζουν διάφορα χιαστά σχήματα που ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα λεπτό πέπλο που διατηρείται επί ώρες. Το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτά τα τεχνητά σύννεφα κανείς δε μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα.
   Σύμφωνα με πηγές, το 1997 ο Edward Teller, ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και αντιπυραυλικής ασπίδας, εισηγήθηκε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ τη μείωση του «φαινομένου του θερμοκηπίου» με την διασπορά μικρών σωματιδίων αλουμινίου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα «σωματίδια αλουμινίου» ανακλούν και απομακρύνουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία αλλά συγχρόνως επιτρέπουν τη θερμότητα της γης να διαφεύγει. Παράλληλα οι στόχοι που τέθηκαν μέσα από το Πρωτόκολλο του Κιότο που εγκρίθηκε και στην Παγκόσμια Διάσκεψη του Γιοχάνεσμπουργκ τον Αύγουστο του 2002, ανέφεραν μείωση μέχρι το 2010 κατά 10% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Οι ΗΠΑ ωστόσο δεν υπέγραψαν το Πρωτόκολλο διότι θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία τους. Η εναλλακτική λύση των ψεκασμών με σκοπό τη μείωση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης ήταν η μόνη στο Αμερικανικό συρτάρι.
   Επίσης έχει αναφερθεί ότι στις «χημικές ουρές» περιέχονται μίγματα αλάτων του βαρίου, ενώ με αυτές γίνονται βιολογικά πειράματα σε ολόκληρους πληθυσμούς για να μελετηθεί η αντίδρασή τους σε διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς καθώς επίσης και πειράματα για τη δυνατότητα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού σε περίπτωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης. Στις 16 Ιουλίου 2001 η εταιρία Dyn-O-Mat χρησιμοποιώντας στρατιωτικό αεροπλάνο C-130 έριξε τέσσερις τόνους Dyn-O-Gel στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Palm Beach της Φλόριδας και εξαφάνισε ένα σύννεφο θύελλας που ήταν στη διαδικασία σχηματισμού του.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News