Ο Γ. Αβραμίδης βουλευτής, μετά από 16 χρόνια σε 10 κόμματα

27 Ιουν 2012

   Ο Γαβριήλ Αβραμίδης αφού περιπλανήθηκε επί 16 έτη σε συνολικά 10 κόμματα, έχοντας ως σκοπό την εκλογή του ως βουλευτής, κατάφερε τελικά φέτος να εκλεγεί με τη συμμετοχή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

   Ο 53χρονος σήμερα Γαβριήλ Αβραμίδης ίσως να διεκδικεί και μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, στην κατηγορία της εύκολης πολιτικής μεταπήδησης… Η (κυριολεκτικά) περιοδεία του στην ελληνική πολιτική σκηνή ξεκίνησε το 1996 όταν κατέβηκε υποψήφιος με το ΔΗΚΚΙ καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Α Θεσσαλονίκης.
   Το 1998 μεταπηδά στο ΠΑΣΟΚ και θέτει υποψηφιότητα με τον τότε νομάρχη Κώστα Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια στηρίζει τον υποψήφιο, τότε, νομάρχη της Ν.Δ., Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον οποίο η γυναίκα του κατεβαίνει υποψήφια.
   Μετά κάνει μία… στάση στο κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή, για να συστρατευτεί στην πορεία και με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον τότε Δήμο Πολίχνης, Κ. Θεοδωρίδη.
   Το 2010 επιστρέφει στη Ν.Δ. και κατεβαίνει υποψήφιος με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Λίγο καιρό αργότερα βρίσκεται στο Αρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά από όπου θα φύγει στη συνέχεια και θα βρεθεί να συνομιλεί με τους ανθρώπους του Κουβέλη και τη Δημοκρατική Αριστερά Θεσσαλονίκης. Δεν τα βρίσκει μαζί τους και έτσι στις 21 Μαρτίου του 2012 ιδρύει το Κόμμα των Ανέργων. Λίγους μήνες αργότερα φεύγει από το κόμμα -που ο ίδιος ίδρυσε- και καταλήγει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποίους κατάφερε τελικά να εκλεγεί.
(Πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News