Θ. Πάγκαλος: «Πιστεύω ότι η εξαφάνισή του ΚΚΕ είναι νομοτελειακή»

27 Ιουν 2012

   Σε συνέντευξή του ο Θ. Πάγκαλος, στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής, δήλωσε πως «Το ΚΚΕ είναι γραφικό κατάλοιπο του μαρξισμού-λενινισμού. Χρόνια τώρα η παρουσία του στην ελληνική Βουλή αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Πιστεύω ότι η εξαφάνισή του είναι νομοτελειακή».

   Με 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα κοινοβουλευτικά έδρανα, αρκετοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι θα εξελιχθούν σκηνές «απείρου κάλλους», αν μην τι άλλο, στις συνεδριάσεις της Βουλής. Τι λέτε;
   Στη χώρα μας όπως και σε όλες τις άλλες χώρες υπάρχουν άνθρωποι διεστραμμένοι, φασίστες και ρατσιστές, άνθρωποι που πιστεύουν στη βία. Αυτοί εκφράζονται γνήσια από τη Χρυσή Αυγή ή κάτι ανάλογο. Πιστεύω όμως ότι εκτός από αυτούς εψήφισαν ευκαιριακά αυτό το σχηματισμό πολίτες που υποφέρουν από το φόβο και την οικονομική ανασφάλεια. Με στοχευμένες δράσεις πρέπει να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση, η παρακμή του κέντρου των πόλεων και η ανεργία των νέων που οδηγούν σε τόσο μεγάλη απελπισία, ώστε ακόμη και κάτι σαν τη Χρυσή Αυγή να φαντάζει ως λύση.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News