Αχαΐα: Ο Παπανδρέου τα’ ψαλε… στον Σπηλιόπουλο

25 Ιουν 2012

   «Θερμό» τηλεφώνημα από τον Γιώργο Παπανδρέου δέχθηκε συμφωνά με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρωινής Γνώμης», ο Κώστας Σπηλιόπουλος. Ο λόγος είναι το ότι ο κ. Παπανδρέου πήρε τη μοναδική πράσινη Βουλευτική έδρα στην Αχαΐα, αν και προεκλογικά δε συμμετείχε πουθενά.

   Ο κ. Παπανδρέου, φαίνεται να τα είπε ένα «χεράκι» στον Κώστα Σπηλιόπουλο, όχι μόνο για τις δηλώσεις του, με τις οποίες απαξιωτικά ανέφερε ότι εκείνος είναι ο πρώτος βουλευτής του Νομού κι όχι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για το γεγονός ότι προεκλογικά δεν φαίνεται να «δούλεψε» για το κόμμα, απεναντίας μάλιστα, εξαφανίστηκε» με δεδομένο ότι δεν είχε το άγχος της εκλογής του. Μάλιστα ο πρώην Υφυπουργός φέρεται να «πάγωσε» από τις επισημάνσεις και τη δυσαρέσκεια που του εξέφρασε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις.
   Αυτό που ενόχλησε τον κ. Παπανδρέου δεν ήταν μόνο οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σπηλιόπουλου ότι «το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα στερείται μιας έδρας, γιατί ουσιαστικά ο Παπανδρέου δεν θα είναι βουλευτής του νομού», αλλά και οι αιχμές που άφησε ο πρώην Υφυπουργός για τη διακυβέρνηση, ισχυριζόμενος πως «το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε από την προηγούμενη διακυβέρνηση τα 2,5 χρόνια. Υπάρχουν ευθύνες της ηγεσίας», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος συμμετείχε σε αυτή την κυβέρνηση, ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και επί θητείας του επέλεξε τη «σιωπή», την οποία έσπασε όταν πλέον δεν θα εκλεγόταν εκ νέου βουλευτής.
(Πηγή: www.aigialeianews.gr)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News