Υπάλληλοι της Βουλής στο έλεος του χρήματος

7 Ιουλ 2012

   Ο κόσμος και η κοινωνία μας έχει αλλάξει σημαντικά. Πρέπει να αναδεικνύουμε τέτοια περιστατικά, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρυφτούν, υπό το πρίσμα του χρήματος, των κερδών και της προσωπικής αλλά και εγωιστικής, πολλές φορές, ευημερίας.

   Πόλεμο από το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ υπαλλήλων της Βουλής και δημοσιογράφων, προκάλεσε η αποκάλυψη της είδησης, ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, ενέκρινε ένα μετεκλογικό επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις συνολικού ύψους 1.000 ευρώ ανά υπάλληλο του Κοινοβουλίου.
   Προκαλούν με τον τρόπο τους. «Και τώρα τι καταλάβατε; Καθάρισε ο τόπος; Αλήτες δημοσιογράφοι, μας κάψατε», είναι μερικές μόνο από τις φράσεις μερίδας υπαλλήλων της Βουλής, απευθυνόμενων προς τους δημοσιογράφους, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν.
   Υπενθυμίζεται, πως ο κ.  Πολύδωρας, επιχείρησε να δικαιολογήσει την απόφασή του, λέγοντας ότι το μετεκλογικό επίδομα για κάθε υπάλληλο της Βουλής είναι 2.000 ευρώ ανά εργαζόμενο, κάτι που σημαίνει ότι για δύο εκλογικές αναμετρήσεις έπρεπε κανονικά να λάβουν 4.000 ευρώ έκαστος.
   Τέλος, όπως επιβεβαιώνεται από τα ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του ζήτησε να βρεθεί τρόπος να μην δοθεί το επίδομα, καθώς σε περίοδο περικοπών κάτι τέτοιο θα αποτελούσε πρόκληση.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News