Φάκελος ΤΑΙΠΕΔ, το ξεπούλημα που ονόμασαν αξιοποίηση: Ακίνητα στο εξωτερικό

14 Απρ 2013

Το «Onus News» προχωρά στην παρουσίαση των σημαντικότερων κρατικών περιουσιακών στοιχείων, τα οποία και παραχωρήθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ, προς πώληση και ρευστοποίηση. Πρόκειται για ένα ξεπούλημα σε χαμηλές τιμές, που σε περιόδους Οικονομικής Κρίσης προκαλούν τις αμφιβολίες.

   ΛΟΝΔΙΝΟ
   Μία μη εκσυγχρονισμένη Βίλλα αρχιτεκτονικής τύπου «Italianate», διατηρητέα μονοκατοικία δεύτερης διαβάθμισης, 810 τ.μ., στο πολυπόθητο σημείο της νότιας πλευράς του Holland Park. Το κτήριο επωφελείται από έναν πίσω κήπο που επικοινωνεί άμεσα με το πάρκο. Ελάχιστη Τιμή: £22 εκ.

   ΛΕΥΚΩΣΙΑ
   Μία μοναδική έκταση 8.000 τ.μ., βρισκόμενη στην περιοχή Κύκκος, στον Δήμος Έγκωμης, στην καλύτερη τοποθεσία τα Λευκωσίας. Πλησίον βρίσκονται Υπουργεία, 2 Πανεπιστήμια, Πρεσβείες και γραφεία πολλών εταιρειών. Ελάχιστη Τιμή: €5 εκ.

   ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
   Πρόκειται για ένα 9όροφο κτήριο, 3.000 τ.μ., που βρίσκεται στο Quartier Leopold των Βρυξελλών, στην οδό Montoyer. Το Quartier Leopold είναι ο τόπος στέγασης των Ευρωπαϊκών Θεσμών και αποτελεί μέρος του κέντρου της πόλης. Ελάχιστη Τιμή: €3.24 εκ.

   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
   Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικό μέρος του Βελιγραδίου και συγκεκριμένα στο δήμο Vracar. Πρόκειται για ένα 4όροφο κτήριο που αποτελείται από ένα ισόγειο και τέσσερεις ορόφους, συνολικής επιφάνειας 2.387 τ.μ. Ελάχιστη Τιμή: €2 εκ.

   ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ
   Το ακίνητο βρίσκεται σε αστική περιοχή υψηλής κλίμακας. Πρόκειται για ένα διώροφο διατηρητέο κτήριο με υπόγειο και σοφίτα συνολικής επιφάνειας 1.237 τ.μ.. Έχει αυτόνομο χώρο στάθμευσης 20 τ.μ. Ελάχιστη Τιμή: €1.4 εκ.

   ΤΑΣΚΕΝΔΗ
   Ένα διώροφο αυτόνομο κτίσμα με υπόγειο που προορίζεται για κατοικία, βρισκόμενο στα περίχωρα της Τασκένδης, που αποτελείται 2 κτήρια σε μία έκταση 1.916 τ.μ., συνολικής επιφάνειας 587,03 τ.μ. και καθαρό κατοικημένο χώρο 327,48 τ.μ.. Ελάχιστη Τιμή: $0.3εκ.
(Πηγή: ΤΑΙΠΕΔ)

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News