Καιρός σε Αθήνα και τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας

31 Δεκ 2013

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, αναμένουμε την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013. Αργά το βράδυ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, οι οποίες την πρωτοχρονιά θα επεκταθούν στην κεντρική και νότια Ελλάδα.
   Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, 5 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 4 έως και 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
   Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι φτάνοντας τα  6 και τοπικά στα νότια τα 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά τμήματα όπου θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 4 μποφόρ.
   Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Δείτε παρακάτω (κάτω από όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog) 24 ώρες το 24ωρο την πρόγνωση καιρού στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! (Πηγή: weather.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News