Τσίπρας: Ξεπερνάτε τον Ράλλη πριν την εκλογική του συντριβή το 1981

17 Απρ 2014

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο): [...] Λέω, όμως, ότι ξεπερνάτε τις χειρότερες παραδόσεις ακόμα και τον αείμνηστο Γεώργιο Ράλλη, που λίγες μέρες πριν από την εκλογική συντριβή του 1981 μοίραζε επιταγές στους αγρότες ανά την επικράτεια, υπεξαιρώντας στην ουσία δημόσιους πόρους, μήπως και καταφέρει να γυρίσει το αποτέλεσμα.
   Έχετε, όμως, κοντή μνήμη. Δεν έχετε διδαχτεί τίποτα από την ιστορία, γιατί αυτός ο λαός έχει και μνήμη και περηφάνια και αξιοπρέπεια και για άλλη μια φορά θα δώσει την απάντηση που σας αξίζει στην κάλπη. Πόσο δε μάλλον που αυτή τη φορά ξεπερνάτε κάθε όριο ευτελισμού και εξαπάτησης.
   Ζητήσατε τη χάρη στην τρόικα να σας αφήσει να μοιράζετε μια εβδομάδα πριν τις εκλογές ορισμένα εκατομμύρια ευρώ. Αυτό, βεβαίως, μας το έχετε φανερώσει με τυμπανοκρουσίες. Είναι το λαβείν από την άθλια συνθηκολόγηση σας. Το δούναι σε αυτήν τη διαδικασία ποιο είναι; Το κρύβετε. Αλλά δεν θα μπορείτε να το κρύβετε για πολύ. [...] (Βουλή 30.3.2014)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News