Ο καιρός αύριο: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν

4 Απρ 2014

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε το Σάββατο 5 Απριλίου 2014.
   Λόγω των αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης, οι βροχές θα έχουν κατά τόπους χαρακτήρα λασποβροχών, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στη Βόρεια Κρήτη ωστόσο, οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.
   Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Δείτε παρακάτω (κάτω από όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog) 24 ώρες το 24ωρο την πρόγνωση καιρού στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας! Πηγή: meteo.gr.

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News