ADSL και τηλεφωνία με €17 το μήνα μετά την συμφωνία της Vodafone για την hol

2 Σεπ 2014

Μετά την υπογραφή της σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας που εξασφαλίζει στην Vodafone την μερίδα του λέοντος της hellas online, ανακοινώθηκε η πρώτη «μοναδική προσφορά» που αποζημιώνει όσους επιλέξουν το δίκτυο της hellas online για την ενσύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ και το σταθερό τους τηλέφωνο και το δίκτυο της Vodafone για την επικοινωνία τους εν κινήσει.
   Συγκεκριμένα, αμφότερες οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι όλο τον Σεπτέμβριο όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone με πάγιο 25€ και άνω που θα πραγματοποιήσουν νέα 24μηνη σύνδεση στο hol double play μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακό πάγιο μόνο με 17€/μήνα (τέλος ενεργοποίησης 36€). Η προσφορά περιλαμβάνει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, 300’ προς όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά σε 47 χώρες, και ADSL έως 24Mbps. Παράλληλα, οι συνδρομητές Vodafone που θα πραγματοποιήσουν τη νέα σύνδεση στο hol double play θα απολαμβάνουν προνομιακή έκπτωση 10% στο πάγιο του προγράμματος συμβολαίου της κινητής τους. Όσοι δεν είναι συνδρομητές Vodafone χρεώνονται από 22€ το μήνα για ADSL και τηλεφωνία.
   H προσφορά προϋποθέτει 24μηνη δέσμευση, έχει τέλος ενεργοποίησης περιλαμβάνει όμως υπηρεσίες που χρεώνονται σημαντικά περισσότερο. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το πακέτο OTE Double Play Plus με ανάλογες, τουλάχιστον ονομαστικά υπηρεσίες, χρεώνεται €40,90 με χαμηλότερη προνομιακή τιμή μόνο για 6 μήνες, και το Forthnet 2play απεριόριστα με χρέωση κλήσεων σε κινητά €0,029/λεπτό χρεώνεται τουλάχιστον €27,90 το μήνα. Την τρέχουσα περίοδο και έως το τέλος Σεπτεμβρίου, η Cosmote παρέχει έκπτωση 15%-20% στο πάγιο της σύνδεσης των συνδρομητών που έχουν επιλέξει Ίντερνετ και τηλεφωνία από τον ΟΤΕ. Σε κάθε περίπτωση, ο δυνητικός συνδρομητής θα πρέπει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους που καθορίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που θα λαμβάνει και τις ιδιαίτερες ανάγκες του (κάλυψη δικτύου, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας π.χ. περιεχόμενο υπηρεσιών, περίοδος δέσμευσης, κ.ά.).
(Πηγή: In.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News