F1: Στο χειρουργείο ο J. Bianchi - Κρίσιμες ώρες για την κατάσταση της υγείας του

6 Οκτ 2014

O σοβαρός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματισμός του J. Bianchi επισκίασε τη νίκη του L. Hamilton στο επεισοδιακό GP Ιαπωνίας.
   Με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι οδηγήθηκε στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Mie ο Γάλλος οδηγός της Marussia. ο οποίος κατά την διάρκεια του 43ου γύρου του GP Ιαπωνίας βγήκε από την πίστα στην στροφή 15.
   Σε σχετική ανακοίνωση της FIA υπογραμμίζεται ότι μετά την χειρουργική επέμβαση ο Jules Bianchi θα μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του.
   "Το Γενικό Νοσοκομείο Mie θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις αμέσως μόλις υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του οδηγού" επιβεβαίωσε η FIA.
   Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου επιβεβαίωσε επίσης ότι οι κίτρινες σημαίες στην πίστα εμφανίστηκαν αμέσως μετά το ατύχημα του A. Sutil προκειμένου οι οδηγοί να προειδοποιηθούν.
   O Γάλλος οδηγός της Marussia βγήκε εκτός πίστας στο σημείο που βρισκόταν ήδη γερανός για την απομάκρυνση του μονοθεσίου της Sauber.
   To μονοθέσιο της Marussia προσέκρουσε στον γερανό με αποτέλεσμα ο J. Bianchi να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στην πλησιέστερη νοσοκομειακή μονάδα.
   Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από τη FIA ανέφερε πως ο οδηγός της Marussia ήταν αναίσθητος κατά την διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ την κρισιμότητα της κατάστασής του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Α. Sutil, ο οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση τη στιγμή του ατυχήματος.
(Πηγή: auto.in.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News