Google, μέχρι 100 εκατ. μπορεί να της στοιχίσουν οι γυμνές celebtrities

3 Οκτ 2014

Η ιστορία με την διαρροή γυμνών φωτογραφιών από celebrities του Hollywood που προφανώς προήλθαν από το iCloud της Apple και διοχετεύτηκαν μέσω του 4chan και του Reddit όπως φαίνεται δεν θα λήξει έτσι απλά. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει η Google και όχι η Apple, και κινδυνεύει να πληρώσει αποζημίωση η οποία μπορεί να αγγίξει τα 100 εκατ. δολάρια.
   Οι πληροφορίες του Page Six αναφέρουν ότι κάποιες από τις star που είδαν την προσωπική τους ζωή να κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανέθεσαν στον πολύ γνωστό δικηγόρο του Hollywood, Marty Singer να τις εκπροσωπήσει και απειλούν τη Google με μηνύσεις οι οποίες θα φτάσουν τα 100 εκατ. δολάρια.
   Η μήνυση θα απευθύνεται στην Google διότι δεν αφαίρεσε έγκαιρα τις γυμνές φωτογραφίες από το Blogspot και το YouTube που είναι στην ιδιοκτησία της. Με επιστολή του προς τα στελέχη της Google, Larry Page, Sergey Brin και Eric Schmidt, ο Marty Singer την κατηγορεί για ανήθικη συμπεριφορά και ότι από το υλικό αυτό έβγαλε εκατομμύρια δολάρια.
   «Google knows the images are hacked stolen property, private and confidential photos and videos unlawfully obtained and posted by pervert predators who are violating the victims’ privacy rights. Yet Google has taken little or no action to stop these outrageous violations», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή.
(Πηγή: techblog.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News