Γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής ο Ν Φράγκος

6 Μαρ 2015

Γ. Βαρουφάκης: «Ο συνάδελφος Νίκο Φράγκος είναι καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην πρώην ΑΣΟΕΕ. Ο Νίκος έχει μακρά ακαδημαϊκή καριέρα και πέραν αυτού έχει και μακρά διοικητική καριέρα.
   Η εξειδίκευση του Νίκου είναι η Στατιστική. Έχει τελειώσει το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές του σπουδές διδακτορικό από το Ohio State University των Ηνωμένων Πολιτειών.
   Διδάσκει μια σειρά από μαθήματα που έχουν σχέση με τη Στατιστική, αλλά και γενικότερα τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο. Πέραν αυτού έχει στο ενεργητικό του μια σειρά, όπως είπα προηγουμένως, διοικητικές θέσεις.
   Ήταν Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών στην Εμπορική Τράπεζα, ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Αναλογιστών και Σύμβουλος της διοίκησης του ΤΕΒΕ, παλαιότερα. Η διοικητική του πείρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη θητεία του ως Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής που, όπως γνωρίζετε, όσοι ξέρετε αυτό το Υπουργείο καλά, έχει ένα επιβαρυμένο διοικητικό έργο.».
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News