Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής και εκπρόσωπος στο Euro Working Group ο καθηγητής κ. Θεοχαράκης

6 Μαρ 2015

Γ. Βαρουφάκης: «Ξεκινάω από το Νίκο Θεοχαράκη με τον οποίο είμαστε συνάδελφοι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαστε φίλοι, είμαστε συν-συγγραφείς και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης η οποία ελπίζω, είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στη συνεργασία και σε αυτό το χώρο.
   Ο Νίκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο οποίο είμαστε και οι δυο καθηγητές. Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα μας, διδάσκει Πολιτική Οικονομία, Οικονομική Θεωρία, Ιστορία Οικονομικών Θεωριών.
   Είχε «κληρονομήσει» από εμένα τη Διεύθυνση του Διδακτορικού Προγράμματος, ενός Διεθνούς Διδακτορικού Προγράμματος στις Οικονομικές Επιστήμες που έχουμε στήσει. Και απ’ ό,τι φαίνεται τώρα εκείνη η εμπειρία, να του έχω μεταφέρει δυσβάστακτα βάρη, μεγεθύνεται ακόμη πιο πολύ. Αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής και μάλιστα αναλαμβάνει και καίριο ρόλο στη διαπραγματευτική ομάδα. Θα είναι ο εκπρόσωπός μας στο Euro Working Group μαζί με τον Γιώργο Χουλιαράκη θα μας εκπροσωπούν στο Euro Working Group. Προφανώς μέσα από αυτή την ιδιότητα ο Νίκος Θεοχαράκης από εδώ και πέρα θα παίζει καίριο και κύριο ρόλο στις διαπραγματεύσεις.».
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News