Καμμένος: Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να αποκτήσει μια Κυβέρνηση η οποία θα προασπίζει την εθνική κυριαρχία

12 Ιουν 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας – Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Κυρία Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα, μια ημέρα που μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας αυτά τα τελευταία πέντε χρόνιά, τα πέντε χρόνια που ο ελληνικός λαός εξαθλιώθηκε, που παραδόθηκε η εθνική κυριαρχία της χώρας, που είδαμε να διοικείται η χώρα από email, που είδαμε να μεταφράζονται νομοσχέδια από την προηγούμενη Κυβέρνηση, που είδαμε να ανακαλούνται νομοσχέδια από την προηγούμενη Κυβέρνηση, επειδή έτσι διέταζαν οι δανειστές.


   Ο ελληνικός λαός τον Ιανουάριο του 2015 αποφάσισε να αλλάξει σελίδα. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να αποκτήσει μια Κυβέρνηση η οποία θα προασπίζει την εθνική κυριαρχία, τη δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό, θα αποκαταστήσει τα μέτρα αυτά που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, στη διάλυση της μεσαίας τάξης, τους νέους στην ανεργία, το σύνολο του ελληνικού λαού στην ανεργία, στο λουκέτο τις επιχειρήσεις.
   Και αυτή η λαϊκή εντολή ήταν απόλυτα σαφής. Η λαϊκή εντολή έλεγε ότι η πολιτική που εφαρμόστηκε μέχρι τις 25 Ιανουαρίου πρέπει να σταματήσει και να μπούμε σε μια καινούργια πολιτική, όπου η Ελλάδα θα αποκτήσει μία Κυβέρνηση που δεν θα λαμβάνει εντολές, αλλά θα συνδιαλέγεται με τους συμμάχους και φίλους, που δεν θα εκτελεί τα νομοσχέδια που έρχονται σε άλλη γλώσσα, καταθέτοντάς τα εδώ μη μεταφρασμένα, που θα σηκώσει το κεφάλι και θα διαπραγματεύεται όρθια. Και απέκτησε αυτή την Κυβέρνηση.
(Βουλή: 5.6.2015)
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News