Αντιπρόεδροι της ΝΔ Χατζηδάκης και Γεωργιάδης - Κάποιος κάνει πλάκα στη ΝΔ

19 Ιαν 2016

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του Κόμματος ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.


   Με αυτόν τον τρόπο έδωσε δικαίωμα ο Μητσοτάκης για σχολιασμό, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς», και «"νέο" ξεκίνημα με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά».
   «Η τοποθέτηση του ακροδεξιού Άδωνι Γεωργιάδη και του νεοφιλελεύθερου Κωστή Χατζηδάκη στις θέσεις των αντιπροέδρων της ΝΔ δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τον πολιτικό προσανατολισμό της νέας ηγεσίας του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
   «Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, η μακρόχρονη διαδρομή του στην πολιτική, από την εποχή του ΛΑΟΣ ως την ένταξη του στη Ν.Δ. επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά, έχει δώσει άπειρα δείγματα γραφής που μόνο αποδομούν το μετριοπαθές και ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί διακαώς να χτίσει η νέα ηγεσία της ΝΔ. Από την άλλη πλευρά, η ανάθεση στον Κ. Χατζηδάκη της ευθύνης για το πρόγραμμα της ΝΔ, αποτελεί εγγύηση για την προσήλωση στις πιο ακραίες επιταγές της νεοφιλελεύθερης ατζέντας, που έχουν ως προμετωπίδα την αποδόμηση του κράτους πρόνοιας και την εξόντωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, στις οποίες ομνύει με το δικό του ακροδεξιό στυλ και ο έτερος αντιπρόεδρος».
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News