Π. Καμμένος: Με τα «Νέα» τι γίνεται; Με το «Βήμα» τι γίνεται; Το «Βήμα», τον Ψυχάρη;

30 Μαρ 2016

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας- Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Όσον αφορά τα εκδοτικά συμφέροντα, που λέτε για συκοφαντικές δυσφημήσεις, κάποιους υβρίζει, λέει, η «Ακρόπολη». Δεν την διαβάζω. Ο κ. Μαυρίκος μόνο τη διαβάζει και εκείνοι που την πλήρωναν.


   Με τα «Νέα» τι γίνεται; Με το «Βήμα» τι γίνεται; Το «Βήμα», που έβριζε τον Κώστα Καραμανλή, το «Βήμα», που έβριζε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Ψυχάρη, που ήταν κουμπάρος του Κόκκαλη και ήθελε την ανατροπή.
   Έβγαλε τώρα τις γάτες των Ιμαλάιων και τις κατσιάσατε πια. Πήγατε φάγατε μία, δύο, τρεις μαζί του. Ο κ. Ψυχάρης είναι ένας εκδότης, ο οποίος έπαιρνε δάνεια χωρίς collateral, όταν οι τράπεζες δεν δάνειζαν κανέναν. Θα μου πείτε ότι υπήρχαν κι άλλοι. Βεβαίως και υπήρχαν.
   Ο άλλος πούλησε, λέει, ένα κτήριο στην Αττική Οδό εκατόν τριάντα εκατομμύρια, το πήρε η Εθνική Τράπεζα -σε λίγο προέκυψε και ραδιοφωνικός σταθμός- και αυτός κατάφερε να το πουλήσει στην Εθνική Τράπεζα, όταν κανένας από τους ιδιώτες δεν μπορούσε να ρυθμίσει ένα δάνειο χιλίων ή δύο χιλιάδων ευρώ και του έπαιρναν το σπίτι. Αυτά συζητάμε να κάνουμε στην Εξεταστική Επιτροπή. Όλα να μπουν εδώ και να γίνει λογαριασμός.
Βουλή 29.3.2016
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News