Σ. Θεοδωράκης: ΤΟ ΧΩΝΙ δεν είχε ούτε μία σελίδα διαφήμιση και ξαφνικά όλα αλλάζουν

30 Μαρ 2016

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (Επικεφαλής του κόμματος Το Ποτάμι): Προσέξτε τώρα, όμως, ποια είναι η οικονομική διαπλοκή και δώστε απαντήσεις. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2015 η εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ δεν είχε ούτε μία σελίδα διαφήμιση. Και πώς να έχει; Δεν είχε κυκλοφορία και δεν έχει κυκλοφορία. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν!


  Σελίδες με διαφημίσεις της ΕΥΔΑΠ, σελίδες με διαφημίσεις της ΔΕΗ και τράπεζες: «Εθνική Τράπεζα», «Alpha Bank», «Eurobank», «Ελληνικά Πετρέλαια», όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί, όλες οι τράπεζες που συναλλάσσονται με το Δημόσιο δίνουν σελίδες επί σελίδων στην εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ.
   Προσέξτε, κύριοι συνάδελφοι, και ψάξτε τα. Μέχρι και το Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης κατηφόρισε, έφτασε στην Αθήνα, βρήκε ΤΟ ΧΩΝΙ και του έκανε καταχωρίσεις προεκλογικά.
   Σκεφτείτε να μην υπάρχει σελίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης σε μια τέτοια εφημερίδα. Και η ΕΡΤ βέβαια ανταλλάσσει διαφημίσεις με ΤΟ ΧΩΝΙ. Η στήριξη στην Κυβέρνηση και η λάσπη στο Ποτάμι επιβραβεύονται.
   Ας πάμε σε άλλες εφημερίδες. Τα ίδια και στην εφημερίδα «Ακρόπολη» του κ. Μαυρίκου, που ξαφνικά έγινε αντίπαλος. Συνεχίζει να «γλύφει» το Ποτάμι, τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Τίτλος τον Οκτώβρη: «Ποτάμι τα ρουσφέτια στο Ποτάμι». Άλλος τίτλος τον Φεβρουάριο: «Σωρεία μετακλητών υπαλλήλων και αποσπασμένων στο κόμμα του Θεοδωράκη». Και όλα αυτά για εμάς, ένα κόμμα που έχει τους λιγότερους μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή και τους λιγότερους αποσπασμένους.
Βουλή 29.3.2016

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News