Οι ένοπλες δυνάμεις και ο στρατός θα φροντίσουν όλους τους πρόσφυγες με τη δημιουργία hot-spots, αλλά ακόμα και για την καθαριότητά τους!

1 Απρ 2016

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το filodimos.gr, με αποστολέα τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, και αποδέκτη τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, ο Ελληνικός στρατός είναι αυτός που θα δημιουργήσει όλες τις δομές για τους πρόσφυγες σε όλη τη χώρα, ενώ θα παρέχει υπηρεσίες, από τη σίτιση έως και την καθαριότητα!


   Οι ένοπλες δυνάμεις, αφού αποδεδειγμένα πλέον δε χρειάζονται για την άμυνα της χώρας, βάσει του σχεδίου πρόκειται να μετατραπούν σε δωρεάν προσωπικό καθαριότητας και σίτισης, αφού οι φαντάροι υποχρεώνονται σε υπηρεσίες που θα έπρεπε να αναλάβουν επαγγελματίες, και με πληρωμή, όχι πλήρη εκμετάλλευση της ελευθερίας.
   Αντί αυτού, το κράτος καθώς αδυνατεί να αντιδράσει στις προκλήσεις της σύγχρονης προσφυγικής κρίσης, τοποθετεί τον στρατό σε συνθήκες απαξίωσης, και ταυτόχρονα δίνει το σήμα για αναγκαίες αλλαγές.
   Μήπως θα έπρεπε να καταργηθεί επιτέλους η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, όπως έχει γίνει εδώ και δεκαετίες σε όλες τις προηγμένες κοινωνίες και κράτη του δυτικού πολιτισμού; Μήπως θα έπρεπε, η πολιτεία να φροντίσει με αξιοπρέπεια τους πρόσφυγες, με βάση κονδύλια χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ, όπως πχ η Τουρκία, και όχι να εκμεταλλεύεται τον απλό στρατιώτη; Η υποκρισία λοιπόν πρέπει να τελειώσει, και κάποτε αυτή η χώρα που λέγεται Ελλάδα, να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της, έτσι όπως κάνουν οι πολιτισμένες χώρες.

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News