Αποκλειστικό: Μαζεύουν υπογραφές για το ΓΑΠ

6 Μαρ 2012

   «Μαζεύουμε υπογραφές για τον Γιώργο Παπανδρέου, εγγυητή της ενότητας!». Με αυτό το σλόγκαν η κίνηση φίλων του ΓΑΠ προχωρούν σε ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για να στηρίξουν το Γιώργο Παπανδρέου! Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του Onus News, το Κίνημα μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών, στηρίζουν το ΓΑΠ, για την ενότητα της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

   Πληροφορίες του blog θέλουν το κίνημα να δηλώνει αντίθεση στους μηχανισμούς που αδιαφορούν για την κοινωνία και παρασύρουν σε αυτοκαταστροφική εσωστρέφεια, αλλά και αντίσταση στα κυκλώματα οργανωμένης διαφθοράς που θέλουν να μονοπωλούν την ενημέρωση, να υπαγορεύουν χρονοδιαγράμματα και να προεξοφλούν ηγεσίες. «Για να έχουν οι πολίτες φωνή. Ενάντια στο λαϊκισμό, την ακροδεξιά, τον εφαρμοσμένο κυνισμό. Για τα δικαιώματα που δεν πρέπει να ξεχαστούν. Για να παραμείνει ισχυρή η δημοκρατική παράταξη. Δεν αισθανόμαστε βολικά με μια αποστασιοποιημένη αδιαφορία. Δεν αποτελεί λύση για μας η επιλογή μιας εύκολης διαμαρτυρίας χωρίς κόστος», συμπληρώνουν στην ανακοίνωσή τους.
   Τέλος, η ηλεκτρονική υπογραφή γίνεται μέσω του site http://www.ipetitions.com/petition/kinisigap/, ενώ το blog της κίνησης είναι το kinisigap.wordpress.com.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News