Πόλεμος εντυπώσεων για Μεϊμαράκη και Χατζηνικολάου

1 Οκτ 2012

   Ο Β. Μεϊμαράκης έδωσε συνέχεια στην προσωπική πλέον κόντρα με το Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς μετά το επίμαχο φύλλο της Real News της Κυριακής, ο Μεϊμαράκης ήθελε να δει στα περίπτερα ένα φύλλο με μεγάλες αποκαλύψεις με σκοπό την πλήρη κατεδάφισή του…

   «Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί», δηλώνει ο Β. Μεϊμαράκης.

   Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου
   Η απάντηση του εκδότη της Real news Ν. Χατζηνικολάου στις νέες προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, ήταν άμεση: «Ο κ. Μεϊμαράκης προσπαθεί να μετατρέψει μια υπόθεση που τον αφορά σε προσωπική αντιδικία μαζί μου. Δεν θα τον παρακολουθήσω! Η Real news δημοσίευσε απλώς, ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση που τον αφορούσε. Αρμοδιότητα για τον έλεγχο των σχετικών καταγγελιών έχει η Δικαιοσύνη, η οποία ελπίζω κι εύχομαι να ανοίξει λογαριασμούς και offshore, όπως αυτές που αποκαλύπτουμε στο σημερινό μας ρεπορτάζ.
   Εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτε. Το πόθεν έσχες μου κατατίθεται κάθε χρόνο στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Και βέβαια όχι στον κ. Μεϊμαράκη».
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News