Προκλητικές αγγελίες από εισπρακτικές εταιρίες

29 Δεκ 2012

   Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία αγγελία σε γνωστό site σχετικά με μία εισπρακτική εταιρία των Βορείων Προαστίων που ζητά εκπροσώπους τηλεφωνικής ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών. Θέσεις με τεράστια ευθύνη από ανεύθυνους.

   Δεν έχει σημασία ποια εταιρία είναι. Σημασία έχει πως η συγκεκριμένη αγγελία αναφέρεται σε θέση υψηλής ευθύνης, με ταυτόχρονα υψηλό ρίσκο επί της εργασίας. Δεν είναι εύκολο να ανακοινώνεις χρέη προς τους πολίτες. Χρειάζεται γενική παιδεία, και κυρίως σε τομείς ψυχολογίας και κοινωνιολογίας. Οι αυτόχειρες δεν τρελάθηκαν ξαφνικά.
   Οι κάτοχοι των θέσεων στη συγκεκριμένη αγγελία, θα απασχολούνται ως υπάλληλοι γραφείου και θα είναι υπεύθυνοι για την τηλεφωνική ενημέρωση πελατών σχετικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές σε τραπεζικά προϊόντα. Στα αξιοσημείωτα απαραίτητα προσόντα είναι μονάχα το Απολυτήριο Λυκείου, και η ευχέρεια λόγου. Το υψηλό αίσθημα ευθύνης κατά τη διαχείριση ευαίσθητων πληροφοριών, είναι απλά μία ακόμα συνθήκη. Καμία βαρύτητα δε δίνεται στο ότι ανακοινώνουν χρέη σε κοινούς ανθρώπους.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News