GP Μπαχρέιν: Πρώτη Pole για τον Rosberg, άνετη νίκη για Vettel

23 Απρ 2013

Ο Nico Rosberg πανηγύρισε την 1η pole για φέτος, 2η pole position της καριέρας του, και 2η συνεχόμενη της Mercedes φέτος. Ο Γερμανός σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο  στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix στο Μπαχρέιν. Ο Sebastian Vettel ήταν αυτός που σημείωσε το 2ο χρόνο, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Fernando Alonso.
   Το Grand Prix στο Μπαχρέιν ανέδειξε νικητή και πάλι τον Sebastian Vettel, όπως έγινε το 2012. Το μονοθέσιο της Red Bull ήταν ανίκητο, παρά τη στρατηγική του ενός παραπάνω pit stop. Πίσω του τερμάτισαν οι δύο οδηγοί της Lotus, με τον Kimi Raikkonen στη 2η θέση και τον Romain Grosjean στην 3η. Ακολούθησαν οι Paul di Resta, Lewis Hamilton, Sergio Perez, Mark Webber, Fernando Alonso, Nico Rosberg και Jenson Button.
   Ο αγώνας των Ferrari καταστράφηκε από νωρίς, με το DRS του Alonso να μη λειτουργεί από το ξεκίνημα του αγώνα και τον Massa να έχει δύο κλαταρίσματα. Ο Nico Rosberg δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη Σαββατιάτικη επίδοσή του, ενώ ο Paul di Resta της Force India έκανε έναν αποδοτικό αγώνα, τερματίζοντας στην 4η θέση.
   Η Formula 1 επιστρέφει τώρα στην Ευρώπη, με τον επόμενο αγώνα να είναι το GP Ισπανίας το 3ήμερο 10-12 Μαΐου.




Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News