Formula 1 Malaysia: Ο Lewis Hamilton ήταν ο μεγάλος νικητής

30 Μαρ 2014

Ο Lewis Hamilton ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix στη Μαλαισία. Ο Βρετανός εκκίνησε από την pole και είχε τον έλεγχο του αγώνα, με τον team mate του, Nico Rosberg, να ακολουθεί. Πίσω από τις Mercedes, το βάθρο συμπλήρωσε ο Sebastian Vettel για τη Red Bull.
   Με την εκκίνηση του αγώνα, όλα κύλισαν ομαλά με τον Hamilton να εκκινεί όπως ήθελε και το Rosberg ακόμα ταχύτερα πίσω του. Ο Γερμανός κατάφερε να περάσει τη Red Bull του Vettel που εκκινούσε δεύτερος.
   Ο Ricciardo αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες, μετά το 3ο πιτ στοπ. Ο εμπρός αριστερά τροχός δεν τοποθετήθηκε σωστά, ο Αυστραλός διένυσε μερικά μέτρα σταμάτησε, τον έσπρωξαν πίσω και τον τοποθέτησαν σωστά. Για όλα αυτά, πήρε ποινή stop and go 10 δευτερολέπτων για επικίνδυνη απελευθέρωση από τα πιτ. Στη συνέχεια έσπασε και η εμπρός αεροτομή στον γύρο εξόδου. Τελικά ο Ricciardo εγκατέλειψε.
   Ο Magnussen κατάφερε να πάρει τους 2 βαθμούς, της 9ης θέσης παρά την επαφή που είχε με το Raikkonen στην αρχή του αγώνα. Ο Φινλανδός είχε κλατάρισμα ελαστικού ενώ έσπασε και η εμπρός αεροτομή της McLaren του Δανού. Ο Raikkonen τερμάτισε τελικά εκτός βαθμών. Ακόμα, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να δώσουν στο Ricciardo και ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση στο Μπαχρέιν για την βεβιασμένη αναχώρηση από τα πιτ.




Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News